vrijdag 10 september 2021 - zondag 12 september 2021

911 Kurven en een kasteel als herberg

De Kurvenroute is ontstaan om in de jaren dat er geen Porsche Elfstedentocht wordt georganiseerd een waardig alternatief te bieden.

Door velen als het "Koningsnummer" van Stichting 911Events bestempeld zal dit evenement voor een beperkt aantal deelnemende equipes toegankelijk zijn.
De meerdaagse 911Kurvenroute zal naast natuurlijk prachtige wegen met 100% stuurgenot buiten de Nederlandse grenzen ook een aantal unieke aspecten bevatten waar nog lang over zal worden nagepraat.
Wist Stichting 911Events in 2011 als eerste een heel kasteel voor alle deelnemers af te huren, inmiddels is dit traditie geworden en zal ook de komende 911Kurvenroutes u een unieke ervaring opleveren.

Dit evenement is toegankelijk voor iedereen die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Of het nu een splinternieuwe 911 betreft of een klassieke 356, iedereen is welkom.
Belangrijk is dat u een aantal leuke ontspannen dagen heeft waarbij naast de voorliefde voor het merk Porsche de gezelligheid en de belevenis voor op staat.

Mooie routes en culinaire verwennerij

De Kurvenroute brengt u buiten de Nederlandse grenzen waarbij u de mooiste stuurmanswegen door prachtige gebieden gaat verkennen. De naam Kurvenroute moet natuurlijk eer aan worden gedaan en dus worden snelwegen en hoofdwegen zoveel mogelijk vermeden en vooral de kleinere bochtige wegen opgezocht. Zo werden het Rijndal en Moezelgebied al eens aangedaan, is de Eifel met een bezoek vereerd en werd ook het Harzgebergte al eens van noord naar zuid en oost naar west doorkruist.

Qua locaties is het tijdens de Kurvenroute altijd een aangename verassing en worden de doorsnee hotels zoveel mogelijk gemeden. U bent op een prachtige reis en wilt dus ook op een bijzonder locatie uw diner genieten en uw hoofd te rusten leggen 's avonds. Geheel passend in de Porsche stijl zoekt Stichting 911Events dan ook bijzondere locaties voor dit evenemen uit. Naast het volledig tot onze beschikking staande kasteel Wolfsbrunnen tijdens de eerste Kurvenroute zijn ook de parkeerplaatsen van Schloss Rheinfels tegenover de Lorelei hoog boven het Rijndal en de Waterburcht van Westerburg al eens opgesierd met een prachtige collectie Porsche's.

Tijdens de Kurvenroute gaat u vollop genieten van het leven en realiseert u zich meerdere malen hoe mooi het leven kan zijn. Omdat ook hier de gezelligheid en ontspanning voorop staan vindt de Kurvenroute met een gering gezelschap plaats. Aarzel dus niet te lang met inschrijven.

Deze rit wordt mogelijk gemaakt door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events