Voor de Porsche Picknick worden twee routes uitgezet door een prachtig landschap. Halverwege doet u een mooie locatie in de natuur aan waar u van het picknick pakket kunt genieten.
De routes lopen over vele kleinere wegen door de natuur en dorpjes waarbij optimaal kunt genieten van de rijeigenschappen van uw Porsche.

Ook al is dit evenement heel laagdrempelig een "eenvoudig" van karakter, de routes zullen er niet minder om zijn. En natuurlijk zorgt een klassieke picknick met de andere deelnemers voor een ongeevenaarde sfeer.

Net als andere tourritten van Stichting 911Events is ook deze rit geen rally of race en dus kan iedereen op zijn gemak de rit volbrengen
De route zal worden gereden volgens een routebeschrijving met het bolletje-pijltje systeem inclusief geschreven aanwijzingen waarbij er rekening is gehouden dat ook de ongeoefende navigator deze route zonder problemen zal kunnen rijden. Niets is vervelender dan meerdere malen verkeerd rijden en we zien alle deelnemers ook graag weer met een grote glimlach op het gezicht weer bij de finish terug.

Jaarlijks worden nieuwe routes uitgezet waardoor de Porsche Picknick ieder jaar weer nieuwe verrassingen voor de deelnemers op zal leveren.
Kortom een prachtige start van het nieuwe seizoen.

 

Adres

Op dit moment is er nog geen nieuwe Porsche Picknick geplanned.

Houd deze pagina in de gaten voor de eerst volgende Porsche Picknick.