Nog geen datum bekend

Bezoek de heilige grond van Porsche

De 24 uur van Le Mans is misschien wel de meest legendarische endurance race in de wereld en is een van de oudste en grootste autoraces ter wereld voor sportwagens. Het is, samen met de Grand Prix van Monaco en de Indianapolis 500, een van de beroemdste races van het jaar. Er komen ruim 260.000 toeschouwers op af, er zijn 2.500 journalisten aanwezig en bijna 200 miljoen mensen volgen de race op tv. Daarmee is de 24 uur van Le Mans ook het grootste jaarlijkse sportevenement van Europa.

Ook al heeft u weinig met autoraces, de 24 uur van Le Mans ademt een hele bijzondere sfeer uit die u als Porsche liefhebber minimaal een keer in uw leven mee moet hebben gemaakt. Uiteraard zorgt 911Events samen met Porsche Centrum Groningen voor een onvergetelijke ervaring met exclusieve ontvangt bij het Porsche hospitality Center.

 

U krijgt geen spijt

Wij nodigen u, uw partner en uw Porsche graag uit om deel te nemen aan deze prachtige beleving. Tijdens deze week staan net als met de andere evenementen de gezelligheid, het rijden over prachtige wegen in onze geliefde auto en genieten van het leven voorop.
Een ervaring waar u geen spijt van zult krijgen en bij terugkomst heeft u het gevoel weken op vakantie te zijn geweest.