Nog geen datum bekend

Van toer tot race

De Le Mans Classic is één van de grootste auto evenementen ter wereld. Le Mans Classic wordt één keer in de twee jaar gehouden en is één van de grootste historische autoraces in de wereld.
Zo'n 350 historische race autos die van 1923 tot 1979 aan de 24 uur van Le Mans hebben deelgenomen komen samen op dit evenement om in verschillende grids tegen elkaar te racen als ware het de tijd van toen. En wie herinnert zich niet de legendarische overwinningen van Porsche met Gijs van Lennep en Jan Lammers bijvoorbeeld.
Stichting 911Events maakt een ware beleving van Le Mans Classic want voorafgaand aan dit spectaculaire evenement gaat u een aantal dagen op pad met prachtige tourritten door de Alpen.
De mooiste passen in Zwitserland zullen worden bedwongen waarbij het ultiem genieten is van uw Porsche en de omgeving. Langzaam schuiven we zo op richting het westen om de dag voor Le Mans Classic begint vlak bij Le Mans te eindigen.
Daarna volgen natuurlijk drie prachtige dagen tijdens de Le Mans Classic waarin de historie en legendes van Le Mans aan u voorbij zullen trekken. Le Mans Classic is ook een van de grootste treffens van autoclubs in Europa dus u zult ogen en oren te kort komen.

U krijgt geen spijt

Wij nodigen u, uw partner en uw Porsche graag uit om deel te nemen aan deze prachtige beleving. Tijdens deze week staan net als met de andere evenementen de gezelligheid, het rijden over prachtige wegen in onze geliefde auto en genieten van het leven voorop.
Een ervaring waar u geen spijt van zult krijgen en bij terugkomst heeft u het gevoel weken op vakantie te zijn geweest.