zondag 12 juni 2022 - zondag 19 juni 2022

1000 mijlen, een week genieten

De Mille Miglia is één van de grootste auto evenementen ter wereld. 911Events neemt u een week mee op een fantatsische reis. In de eerste twee dagen wordt koers gezet naar Moniga del Garda over prachtige passen in de Alpen. Voor de organisatie altijd weer een uitdaging omdat in deze tijd van het jaar niet alle passen nog open zijn.
In Moniga del Garda is accomodatie geregeld op een villapark waar de autos veilig kunnen staan, zwembaden aanwezig zijn, en alle ruimte is om bijvoorbeeld op een mooie zonnige avond een barbecue te organiseren.
Gedurende we dagen bij het Gardameer zullen we in overleg met de deelnemers een programma samenstellen dat deels facultatief is. Zo kunnen bijvoorbeeld een tourrit, bezoek aan Verona of boottocht op het Gardameer worden overwogen.
Op woensdag plannen we een bezoek aan de keuring van de Mille Miglia in. In de veilinghallen van Brescia worden alle deelnemende autos stuk voor stuk gekeurd. De sfeer op die dag is ongekend en u moet niet vreemd opkijken om een race legende tegen het lijf te lopen.
Op de donderdag rijden we via Modena, waar we een bezoek aan Ferrari kunnen brengen, en het circuit van Imola naar de route richting Rimini waar we 's avonds alle deelnemers langs kunnen zien komen.
Aan het einde van de week trekken we weer de Alpen over om via een overnachting in Stuttgart in twee dagen weer in Nederland aan te komen.
De overige dagen vullen we in overleg met de deelnemers in. Niets moet, alles kan is het motto. Uitstapjes naar bijvoorbeeld Ferrari, Lamborghini of Pagani zijn mogelijk maar ook prachtige tourritten door de bergen. En wie graag van de rust geniet kan natuurlijk ook tijd doorbrengen bij het zwembad een optie zijn.

U krijgt geen spijt

Wij nodigen u, uw partner en uw Porsche graag uit om deel te nemen aan de Mille Migla Experience. Tijdens deze dagen staan net als met de andere evenementen de gezelligheid, het rijden over prachtige wegen in onze geliefde auto en genieten van het leven voorop.
Een ervaring waar u geen spijt van zult krijgen en bij terugkomst heeft u het gevoel drie weken op vakantie te zijn geweest.