Voor de Foundation Tour worden vier prachtige routes uitgezet waarbij de pracht van de ontluikende natuur maximaal tot zijn recht zal komen en u vollop kunt gaan genieten.
Dat betekent vele kleinere wegen door de natuur en dorpjes waarbij we door het tweedaagse karakter grenzen kunnen overschrijden en u optimaal kunt genieten van de rijeigenschappen van uw Porsche.

Omdat dit evenement over twee dagen is verdeeld zult u 4 routes gaan rijden. Vanaf de startlocatie zal de eerste route u naar een lunchlocatie brengen. Daar staat een uitgebreide lunch voor u klaar om met een volle maag aan de tweede route te beginnen.
U eindigt de dag op een mooie locatie waar na het inchecken een een drankje het diner voor u zal klaar staan. Hier zal de gezelligheid de boventoon vieren en kunt u uitgebreid met de andere deelnemers gedachten en ervaringen uitwisselen.
Op de tweede dag gaat u na een goed ontbijt onderweg voor de derde route die in de tweede helft van de ochtend een uitgebreide koffiestop zal bevatten. Even de benen strekken en een goede kop koffie met eventueel een kleine snack of gebakje doen een mens goed zodat u vol goede moed aan de laatste route kunt beginnen.
Vroeg in de middag komen we dan op de eindlocatie waar een zeer uitgebreide lunch met alles er op en eraan zal worden geserveerd. Hier kunt u op uw gemak nog nagenieten en napraten waarna iedereen ruim op tijd de reis naar huis kan aanvaarden. Zo bent u de zondagavond niet te laat thuis.

Net als andere tourritten van Stichting 911Events is ook deze rit geen rally of race en dus kan iedereen op zijn gemak de rit volbrengen
De route zal worden gereden volgens een routebeschrijving met het bolletje-pijltje systeem inclusief geschreven aanwijzingen waarbij er rekening is gehouden dat ook de ongeoefende navigator deze route zonder problemen zal kunnen rijden. Niets is vervelender dan meerdere malen verkeerd rijden en we zien alle deelnemers ook graag weer met een grote glimlach op het gezicht weer bij de finish terug.

Jaarlijks worden nieuwe routes uitgezet waardoor de Foundation Tour ieder jaar weer nieuwe verrassingen voor de deelnemers op zal leveren.
Kortom een prachtige start van het nieuwe seizoen.

 

Adres

Op dit moment is er nog geen nieuwe Foundation Tour geplanned.

Houd deze pagina in de gaten voor de eerst volgende Foundation Tour.